Appetizer voor vrouwelijk leiderschap

Denk je aan leidinggeven, maar twijfel je of de masterclass vrouwelijk leiderschap echt iets voor jouw is? Wil je weten wat deze masterclass jou gaat brengen? Wil je weten wat de impact van leiding geven kan zijn? Ben je benieuwd naar scholen, stromingen en richtingen van vrouwelijk leiderschap? Wil je kennismaken met je eigen dominante handelingspatroon en van waaruit dit is ontstaan? En wil je weten hoe het zit met je interne bronnen van energie(gevers) en energieverliezers? Hoe construeer je jezelf en waar zou je over zeven jaar willen staan? Wat heb je daarvoor nodig en wat kan je daarbij helpen? Volg een training bij GAC Assessment & Coaching en je leert het.

Inhoud van de appetizer voor vrouwelijk leiderschap

In deze appetizer van vrouwelijk leiderschap maak je kort kennis met een aantal onderdelen die deel uitmaken van de masterclass vrouwelijk leiderschap. We werken met de kernkwaliteiten, met needs rondom je werk(leven) en met je eigen visie. Voorafgaand vul je een enkele vragenlijst in en is er huiswerk. Jij staat centraal in deze appetizer en we kijken naar jouw leerdoelen of wensen die je op termijn hebt. Je gaat naar huis met een duidelijke zelfconstructie die je kan helpen bij het maken van keuzes voor de toekomst. De masterclass is een prima verdieping voor deze appetizer.

Resultaat

 • Je leert ontdekken waar je nu staat.
 • Je ziet wat je visie is en hoe je die kan realiseren.
 • Je krijgt zicht op je stijl van beïnvloeding.
 • Met een voorbeeld wordt gericht gekeken naar het ontstaan van het dominante handelingspatroon en de invloed die dit kan hebben op je werk en leven.

Onderwerpen

 • Stijlen van beïnvloeding.
 • Je eigen teamrol.
 • Zicht op je eigen identiteit en unieke handelingspatroon.
 • Vragen voor de toekomst: wil ik leidinggeven?
 • Wat komt er bij leidinggeven kijken?

Docenten

Ella Taal (adviseur trainer en coach) werkt sinds 21 jaar als zelfstandige. Zij opereert vanuit haar eigen adviesbureau Awareness in Business en werkt bij diverse opdrachtgevers aan bewustzijnsverruimings- en leiderschapsprogramma’s en aan teamempowerment programma’s. Geïnspireerd door denkers als Stephan Covey, Deepak Chopra, Lynne mac Taggart, Brene Brown, heeft zij een passie voor leiderschap, waaronder vrouwelijk leiderschap, en coaching ontwikkeld. ”Ik voel mij bevoorrecht als ik zie dat mijn kennis, ervaring en energie bijdraagt aan meer bewustwording en daarmee tot verandering bij individuen en teams waardoor er meer werkplezier en tegelijkertijd een hogere performance ontstaat.”Erica Gasseling (adviseur, coach, assessor, trainer) heeft sinds 16 jaar een eigen coachingsbureau GAC Assessment & Coaching (te Oosterbeek) en werkt als zelfstandige met diverse opdrachtgevers. Ondersteunt en adviseert in de non-profit en overheid op het gebied van assessment centers en begeleidt intervisie. Ook verzorgt ze individuele coachingteamcoaching en trainingen over vrouwelijk leiderschap. Opdrachten zijn zowel individueel als in teamverband en zeer divers. Werkgebieden: financiën, ICT, communicatie, logistiek, bouw, en in groter verband alles wat met de zorg te maken heeft. Is politiek betrokken bij de KNHM (Koninklijke Heide Maatschappij) en begeleidt burgerinitiatieven op vrijwillige basis. Studeerde Bedrijfskunde en Arbeid- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit te Nijmegen. Schreef een boek genaamd ‘Mijn Dikke Ik’ en werkt aan een proefschrift over ‘Persoonlijk Leiderschap bij de medisch specialist’.

Duur en locatie

 • De module ‘appetizer voor vrouwelijk leiderschap’ duurt een hele dag (twee dagdelen). Wil je deze module volgen, dan kun je de actuele lesdagen en locatie op onze website vinden.
 • De training wordt in het midden van het land gegeven.
 • Wordt de training incompany / maatwerk verzorgd bij jouw organisatie, dan zijn de dagdelen naar wens in te plannen.

Deelnemers

• Maximaal 16 deelnemers

Certificaat

• Accreditering en PE – punten zijn in aanvraag

Nobco. investering

• € 250,00 (excl. BTW)Deze investering in de appetizer voor vrouwelijk leiderschap is inclusief lesmateriaal, vragenlijst condities voor samenwerken, maaltijd, koffie, thee, frisdrank, etc.

Advies & inschrijving

Voor alle vragen over de appetizer en masterclass vrouwelijk leiderschap kan je ons bellen of mailen:Ella Taal: 06 55334728Erica Gasseling: 06 19604831 Email: info@gaiafemaleleadership.com