Competentieprofiel Oosterbeek

Competentieprofiel opstellen in Oosterbeek

Een competentieprofiel is een overzicht van competenties die we bij GAC Assessment & Coaching in Oosterbeek, vlak bij Arnhem, opstellen. Dat kunnen de competenties zijn van een persoon. In dat geval spreek je meestal van een individueel competentieprofiel. Maar het kan ook een ‘verlanglijstje’ zijn voor gevraagde competenties bij een functie. In dat geval spreek je van een functie competentieprofiel. Voor succesvolle sollicitaties is het belangrijk dat jouw competentieprofiel goed aansluit bij het competentieprofiel dat gevraagd wordt bij de functie waar je op solliciteert.

Hoe stellen wij een competentieprofiel bij ons in Oosterbeek op?

Je competenties zijn een verzameling van wat jij als persoon kunt en hoe je je gedraagt. Deze twee zaken van het competentieprofiel kunnen we bij GAC Assessment & Coaching in Oosterbeek, nabij Arnhem, heel goed samen met jou in kaart brengen. Door tests uit te voeren en met je te praten brengen we jouw competenties in beeld. Wat zijn jouw vaardigheden, jouw attitudes in bepaalde situaties en wat is jouw kennis? Met dit profiel op zak kun je voortaan meteen evalueren of een bepaalde functie qua competenties past bij de competenties die jij hebt (of juist niet).

Waarom is dit belangrijk?

Bij veel functies wordt om specifieke competenties gevraagd. Om tijdens je sollicitatie te kunnen toelichten waarom jouw competenties passen bij het functieprofiel, is het handig om ze goed in beeld te hebben. Een competentieprofiel bied je dit overzicht en bij GAC Assessment & Coaching in Oosterbeek zijn we getraind en ervaren in ‘competentieprofilering’. We kunnen jou dus goed verder helpen met het in kaart brengen van jouw competenties. Als je je gewenste functieprofiel erbij houdt, kunnen we meteen samen beoordelen of jouw profiel daar wel bij aansluit. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met GAC Assessment & Coaching door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0619604831.

Meest bekeken:

Contact

Gegevens